sreda, 27. september 2017

Ideja, ki se je porodila ob prenovi stare mizice ali zakaj diplomski projekt še ni zaključen...


Redesign naslonjača in omarice ste sedaj že videli. Nisem vam pa še pokazala tretjega obnovljenega kosa - mizice, ki je prav tako nastala v diplomskem konceptu prenove starega pohištva. In ravno mizica je kriva, da diplomski projekt še ni zaključen oz., da se še vedno razvija, in res si želim, da sploh ne bi imel konca! 😊 Preden sem se lotila diplomske naloge sem si rekla: "Želim si, da diplomska naloga ne bo le zaključek, ampak bo hkrati tudi moj začetek". In res, diploma je zame postala veliko več kot le zaključna naloga. 

(Več o diplomi in konceptu oblikovanja vzorcev iz fotografij si lahko preberete v prejšnjem zapisu na blogu: http://lucijapotocnikdesign.blogspot.si/2017/09/pisanje-diplomske-naloge-je-zakon.html)




Sedaj pa vam dolgujem še fotografijo mizice, ki je nastala kot tretji prenovljeni kos v sklopu diplomske naloge. Tukaj je: mizica pred prenovo in mizica po prenovi s tiskom unikatnega vzorca. 




Skozi prenovo vseh treh kosov pohištva je nastalo res veliko različnih unikatnih vzorcev. Na tej točki pa se je pojavila fantastična ideja - PRIKAZATI ŠE DRUGE VZORCE NA POVSEM NOVIH MIZICAH! In naj vam povem, da je prva serija mizic, ki bo namenjena vam, že izdelana! Ja, prav zares. Mizice smo skrbno zrisali, vse načrtovali, izdelali in izbrali 4 različne vzorce za tisk. In ja, mizice so tiste, ki si jih boste lahko ogledali tudi na Mesecu oblikovanja, med 17. oktobrom in 17. novembrom, v Ljubljani.


Fotografije pa vam pokažem zelo zelo kmalu! 😉



Lucija


Ni komentarjev:

Objavite komentar